ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!diumenge, 17 de juny de 2007

Benvinguts a bordo

Llevar amarres, hissar les veles, agafar l'arjau, llençar les cartes per la borda, seure a popa, mirar l'horitzó, sentir el vent a la cara i deixar-se endur allà on el vent ens porti, és una bona forma de fer-se a la mar. Escriure sense conèixer qui et llegirà, qui opinarà, expressant de forma lliure i de vegades, ordenada, els pensaments més íntims, és, també, una nova aventura. El vent i els bytes tenen en comú què són intangibles, però sabem que existeixen, ho notem. El vent té un fort component eròtic que tant et pot acaronar el rostre i el cabells, com fora de sí, et pot fer mal. Els bytes, també invisibles, ens fan arribar missatges i informacions que poden acaronar o sacsejar el nostre intelecte i potser, la nostra vida.
Així doncs, sigueu benvinguts a bordo d'aquesta nau virtual, on navegarem a través de soliloquis, amb resposta o sense, per l'inmens mar de la xarxa.
Salut!