ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!dimecres, 15 d’agost de 2007

Fusió contemporània a la fresca.

Dins les vetllades “Ateneu a la Fresca” que s’organitzen els diumenges d’estiu a partir de quarts de vuit del vespre fins passada la mitjanit a la plaça del Suro,situada davant de la Nau de 50 metres, en Ramon Moreno a la guitarra clàssica i en Jose Manuel Vega al “cajón”, ens oferiren una bona sessió musical de fusió entre els ritmes flamencs i tot un reguitzell de sons de diferents parts del planeta. Qui escriu, honestament, només pot comentar la segona part del recital, ja que a diferència dels deus, no posseeix el do de la omnipresència per ser a diferents punts de la vila en un altra exemple de programació disbauxada i síncrona.

Ramon Moreno i José Manuel Vega oferiren un recital ple de ritme i matisos. Amb una innegable química entre ells, la seva música penetrava en les desenes d’espectadors que còmodament asseguts en cadires i hamaques, escoltaven, atents, unes peces que eren tant sols interrompudes per unes parques paraules del guitarrista i compositor que anunciava el títol de la següent composició. El lloc, la llum de les espelmes, la nit, la temperatura i l’ambient amable eren capaços de barrejar espectadors que combinaven els cabells blancs dels més grans amb les estètiques més anti-sistema dels més joves. Potser, en un clima com aquell hauria estat magnífic que els músics haguessin estat capaços de desendollar-se de l’equip d’amplificació i de delectar-nos amb un “unpluged”. Segurament tots hauríem gaudit de l’esplèndida tècnica de la guitarra d’en Ramon. Amb tot, i com tot concert de qualitat, el temps passà molt ràpidament, i tot i el “bis” ofert, el públic es quedà amb ganes de més música.

L’Ateneu de Palamós tornarà a oferir el proper diumenge, al mateix lloc i a la mateixa hora, música en directe. Un bon lloc per xerrar, prendre alguna beguda, menjar quelcom i conèixer gent, dins d’un ambient obert cultural i socialment. Preneu nota de la cita, i... feu-hi cap.

Salut!