ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!diumenge, 7 de setembre de 2008

50 anys!

Sí, cinquanta anys. Avui, és de matinada quan escric, és el meu aniversari. Fa vint anys vaig pensar que el decimal 3 em feia adult. Fa deu anys fou el 4 qui m'indicava que no tenia arguments per dir-me jove a mi mateix. Avui el 5... Uff! Tinc la sensació d'haver pasat el punt sense tornada del meu Dragon Kan particular. Aquell on superat el punt més alt de l'ascenció rodes cap a una davallada vertiginosa, que tot i els breus i apasionats repunts malabars mai serà capaç de retornar-me a la cúspide. Carpe Diem!
Salut!