ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!dijous, 18 de setembre de 2008

Crisi econòmica.

No us faré perdre el temps amb el meu escrit. Dediqueu una mica d'aquest a llegir aquesta pàgina web. Ahir fou protagonista de la premsa del país. El seu autor ha estat qualificat tant de delinqüent com de Robin Hood. En ella explica de forma molt clara les causes i les conseqüències de l’actual crisi econòmica.

http://polaris.moviments.net:8000/ca
Una mica de llum per un anti-sistema que s'aparta de l'imatge tradicional que els mitjans informatius ens volen donar d'ells.
Salut!