ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!dimarts, 2 de desembre de 2008

La sensual Venus i la Lluna

Ahir al vespre entre el núvols apareixia, com jugant a fet i amagar, el nostre astre veí: la Lluna. Només un tall, però brillant, neta, pròxima. Ahir, però no estava sola. Dos punts molt brillants l’acompanyaven. Dos punts que generalment són els primers apareixen quan el crepuscle pren colors càlids. Del taronja al morat abans d’esdevenir totalment fosc. El brillant tall lunar s’acostà dins la rapidesa relativa dels astres a aquells punts. De cop, un no resta embadalit hores mirant l’univers, un dels punts havia desaparegut. Minuts més tard aquest apareixia com sospès d’un fil invisible de l’astre aparentment superior. Com una arracada. Fou en aquell moment que des del Far de Sant Sebastià la lluna prengué un color vergonyós a ponent. I com si estigués fent una malifeta s’amaga darrera l’horitzó sense acomiadar-se. Ha! Avui he sabut que un dels punts protagonistes del firmament era la sensual Venus.

Fotografia El Periodico Alfredo Miguel López i Mar López Rubió, Socis d'Aster.