ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!dijous, 18 de juny de 2009

Humidex: Índex de Xafogor.

Enguany l'estiu ha arribat amb forces dies d'antelació. Oficialment ho farà el proper diumenge però al carrer ja en patim les conseqüències. Des de fa setmanes que les informacions meteorològiques televisives del nostre país afegeixen a la temperatura d'un lloc determinat una dada que anomenen: temperatura de sensació. Sembla, d'acord amb les opinions de diferents fòrums meteorològics, que se'ns presenta un estiu molt caloròs. En tenim una referència pròxima l'any 2003. Per aquest motiu sembla interessant la taula que veièm més amunt on amb l'ajuda d'un termòmetre i d'un hidròmetre podrem conèixer el nivell d'estrès produït per la temperatura en cada moment. En mar, la brisa marina apaivaga aquesta sensació, però recordeu de dispossar de líquids per evitar la deshidratació. A més cal pensar en la radiació solar i protegir-nos adeqüadament amb cremes solars d'alta numeració.