ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!divendres, 4 de juny de 2010

La vella guàrdia revolucionaria europea és viva.


D’impressionant es pot qualificar l’ intervenció d’aquest revolucionari del maig del 68 al màxim ens de representació europea: el Parlament Europeu. Daniel Cohn-Bendit eurodiputat del grup verd parla clar, sense pèls a la llengua sobre la situació econòmica de Grècia, Espanya i Portugal. Explica en paraules entenedores el perquè dels crèdits dels diferents països a Grècia. La desmesurada despesa armamentística i altres arguments que paga la pena d’escoltar.

Són sis minuts en versió original subtitulada que caldria posar en “prime time” televisiu i que ajudarien a reflexionar i a veure la realitat d’aquesta crisi que no hem provocat però que pagarem entre tots.