ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!dimarts, 17 d’agost de 2010

Reobertura de la barraca de cala Estreta: amb autorització administrativa prèvia.


D’acord amb l’informació publicada per Ràdio Palamós en pocs dies ja es podrà gaudir de nou de la Barraca de Cala Estreta. Per fer-ho, però, caldrà sol•licitar-ho per escrit a l’Ajuntament de Palamós amb un termini mínim de 10 dies mitjançant un document que pot ser recollit al registre municipal, a l’Àrea de Patrimoni o a la web www.palamos.cat (en el moment d’escriure aquesta es troba fora de servei). A la petició s’hi hauran de fer-hi constar les dades del sol•licitant i una descripció de l’activitat que ‘hi vulgui fer. Si aquesta és aprovada (amb quins criteris?) caldrà recollir la clau el mateix dia a la Policia Local, que haurà de ser retornada el mateix dia.

Evidentment es pretén que aquesta sigui la via per a mantenir en el mateix estat de conservació, ordre i neteja l’espai acabat de rehabilitar. Tot plegat es recull en el nou reglament d’ús públic d’un espai que fins ara , decennis d’anys, s’autoregulat de forma lliure i espontània.
Caldrà anar-hi a comprovar si seguirem trobant-hi el feix de llenya, l’oli i la sal. El dia que la clausuraren de ben segur que sí que hi eren. Hem estat capaços de transformar una petita joia del patrimoni material (la barraca) i immaterial (l’ús espontani, el respecte i perquè no? l’oli i la sal), en la petita propietat immobiliària (mireu el seu aspecte actual) que la nostra administració reglamentista i incomplidora (deixem passar uns mesos i comprovem-ne l’estat) ens “deixa”.
El següent serà aplicar-hi una taxa d’us?

2 comentaris:

Far de la Banya ha dit...

Entre instància i instància... a veure com es va desenvolupant tot plegat... :-)

Anònim ha dit...

Esperem que la fina porta de matxiembrat no aguanti massa i es pugui tornar a fer servir lliurement. Aquest hivern espero poder tornar-hi anar amb tota llibertat i espero que la prota no en serà un impediment.

Ningú ha demanat un xalet a peu de platja.
Salut!