ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!dilluns, 20 de setembre de 2010

Viva Labordeta!


Ens ha deixat un home d'aquells que han creat estil. Un home honest que parlava clar. Un exemple d'empatia. Una persona del poble de parla planera. Un renaixentista capaç d'abastar amb èxit l'escriptura, la poesia, la política i la cançó. Un lluitador pacífic per la Llibertat.

Llarga memòria de José Antonio Labordeta!

2 comentaris:

Amadeu Ros des de Xàbia ha dit...

Estimat Jordi, companys: soc nou en aquest blog, poc més puc afegir del company J. A. Labordeta, un home honest del poble.
Moltes gràcies, salut i força.
Amadeu.

Amadeu Ros des de Xàbia ha dit...

Estimat Jordi, companys: soc nou en aquest blog i la mort de Labordeta m'ha tocat. Poc més puc afegir, un home honest del poble.
Moltes gràcies, salut i força.
Amadeu.