ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!dimarts, 10 de maig de 2011

Inventari de barques d'aparell tradicional de Catalunya.

Aprofitant el document que em cedí l'amic Toni Clapés he penjat a Google Documents una pàgina Excel que pot servir d'aproximació a l'inventari de barques amb aparell tradicional que hi ha al nostre país.
A diferència del document cedit he inclòs totes aquelles barques (que conec) que disposen d'un aparell tradicional (llatina, àurica, terç,...) sense fer distinció del material de fabricació. D'altra forma -només de fusta - quedaven exclosos alguns vaixells com el Sant Pau o la Pepa Bandera, que sovint participen en trobades i navegacions.
Si voleu afegir o rectificar alguna dada, feu-ho en un color diferent al que té actualment. De manera que puguem seguir el desenvolupament. També seria bó que afegiu un comentari a aquesta entrada per conèixer qui ho ha fet.
Cliqueu a sobre de:


D'aquesta forma podrem disposar en molt poc temps d'una relació actualitzada sobre quina és la flota tradicional. Gràcies per la vostra col·laboració.

3 comentaris:

Capitán Valdés ha dit...

3 petites modificacions en verd

Anònim ha dit...

Amb blau
Mariner de fortuna

Joan Sol ha dit...

Fantàstica, l'eina i la iniciativa!

He introduït unes quantes dades que tenia de les inscripcions de la II Festa de la Mar (en lila). Ara hi ha 129 embarcacions! No em pensava que n'hi hagués tantes, la veritat. I segur que ens en deixem. Us imagineu reunir-ne només la meitat en una trobada?

Crec que estaria bé fer més accessible el quadre per trobar-lo més facilment. A veure què se'ns acut.

Salutacions!