ATENCÓ CANVI D'ADREÇA

Per motius desconeguts aquesta pàgina no permet de pujar-hi més escrits. Per la qual cosa Escenavegant el trobareu a la següent adreça:

escenavegant.blog.com

Combinar les tramoies del teatre i l'eixàrcia d'un vaixell. Trepitjar la coberta de fusta i les taules de l'escenari. Contrastar la foscor del treball amb la llum del mar. Estar envoltat de persones desconegudes o navegar amb aquells qui estimes. Recuperar vells bastiments com recuperem belles escenes. Aprendre cada dia una mica més i tenir el goig de poder transmetre aquest coneixement als altres. Aquest és en escenavegant. Salut!dimarts, 24 de maig de 2011

AQUESTA PÀGINA ESTÀ BLOQUEJADA, ESCENAVEGANT EL TROBAREU A: http://escenavegant.blog.com

Reiniciar el sistema = Educació + Cultura.


Si sabem que l’ideari neoconservador i les polítiques neoliberals són les responsables clares i directes de la crisi que estem patint, no puc entendre com la veu del poble expressada a través del vots ens ha dut a la present situació, mai més que ara queda clar que ens cal millorar en Cultura i Educació.

El vot al populisme i la xenofòbia són dos graons del mateix analfabetisme cultural. Les crisis sempre són positives per les opcions dretanes ja que distancien als rics dels pobres, eliminant aquesta classe mitja majoritària en l’enyorat estat del benestar, més preparada i culta.

El retall de les polítiques equitatives i socials tenen, hores d’ara, els vaixells insígnies de la Sanitat i l’Educació. Però com és de domini públic l’àmbit de la Cultura serà un dels més perjudicats. Aquests tres elements, als que es poden afegir sens cap mena de dubte molts d’altres, són una demostració de que tant sols amb uns butxaca forta les persones podran tornar a aspirar a aquesta societat del benestar absolutament santificada per tothom.

Caldrà, segurament, modificar el terme d’evolució política afegint-hi el prefix: re. Sembla que una part d’aquesta massa identificada com a classe mitjana: universitaris, professionals lliberals, treballadors amb treball, una part dels treballadors sense treball, mestres, professors,… s’ha despertat tard. Els resultats electorals municipals i autonòmics són l’expressió democràtica d’un poble enganyat i manipulat pels mitjans de masses i els nous poders fàctics del país: bancs i grans empreses nacionalitzades.

Reiniciar el sistema és més difícil que petjar un polsador.

Reiniciar el sistema = Educació + Cultura